Gulašs sarkanvīnā ar ķirbi un sēnēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopu filejas
  • 2 ēd.k angļu sinepju
  • 500 ml sarkanvīna
  • Svaigi malti pipari,kadiķogas
  • 250 g ķirbja mīkstuma
  • 2 sīpoli
  • 150 g šampinjonu
  • Eļļa
  • 1 ēd.k.miltu
  • Sāls,zaļumi
  • 150 g saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaisām marinādi no sinepēm,pipariem,kadiķogām,vīna,liekam maisiņā un marinējam gaļu kādas 8 stundas.Griežm kubiņos sīpolus,ķirbi,šampinjonus uz pusēm vai 4 daļās.Ņemam gaļu no marinādes un apcepam eļļā,pievienojam sīpolus un sautējam,pieberam miltus un sajaucam ar marinādi,liekam garšvielas un sautējam apm.40-60 min.,25 min līdz beigām pieliekam ķirbi un sēnes,beigās krējumu un zaļumus.Vislabāk pasniegt ar nūdelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni