Sulīgā laša delikatese

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g laša filejas
  • 8 jūras asara filejas
  • Diļlu buntīte(bez kātiem)
  • Citrona sula
  • Sāls,pipari
  • Sviests
  • Sīpoli
  • Zivs buljons
  • Baltvīns
  • Saldais krējums
  • Safrāns

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriežam zivs filejas tā ,lai mēs varētu nopīt bizi no 2 asara filejām un 1 laša(apm.2cm platumā),sastiprinām galus ar kociņiem.Aprasinām ar citrona sulu,sālam,piparojam un sautējam apm.6-10 min.uz vidējas uguns novārījumā,kas sastāv no sviestā sautētiem sīpoliem,zivs buljona un baltvīna(attiecībās 1:2:1)Padoms-mērci novārīt līdz 1/3,sajaukt ar krējumu un drusku safrāna.Novārīt līdz biezai masai un izberzt caur sietu,sālīt,piparot(ar baltajiem pipariem)Dekorēt ar citronu un dillēm,kā piedevu izmantojot dārzeņus vai savvaļas un parasto rīsu maisījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni