Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Savādāk pildīti pipari

2006. gada 4. februāris
Foto: Līga Druka-Smalkā
Pagatavošana
70 min
1. Papriku griežam uz pusēm,izņemam sēklas,maizi drupinam un apcepam.2 tomātus sagriežam šķēlītēs,pārējos kubiņos.Sīpolus un ķiplokus smalcinam un apcepam,tad liekam klāt 2/3 tomātu kubiņos un zaļumus,saputojam olas,sajaucam ar 2/3 maizes un liekam klāt tomātiem.No atlikušajiem tomātiem gatavojam biezeni,liekam garšvielas un lejam cepamajā formā.Pildām paprikas pusītes ar maizes masu,virsū liekam tomātu šķēlītes un pārberam ar atlikušajām maizes drupačām.Liekam cepeškrāsnī un cepam 30 min.200*C.
Uz augšu