Gredzenu pavēlnieks

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 lieli kartupeļi (katrs apm.160 g)
  • 1 tējk. ķimeņu
  • Sāls,laurlapa,pipari
  • 8 mazi tomātiņi
  • 12 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 300 g siera pēc izvēles
  • 2 sīpoli
  • Augu eļļa un svaigas rozmarīna lapiņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kartupeļus novāram kopā ar ķimenēm un laurlapu pasālītā ūdenī 25 min.Tomātus un olīvas griežam ripiņās,sieru-kvadrātiņos.tomātus piparojam.Sīpolus -gredzenos un apcepam eļļā.Griežam kartupeļus gareniski uz pusēm un vēdekļveidīgi uz viņiem kārtojam tomātus un sieru.Virsū liekam sīpolus un olīvas,uzberam rozmarīnu.liekam uz iesmērētas plāts un cepam cepeškrānī 8 min.250*C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas