Izsmalcinātās garneles ar kaperiem tomātu mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • Apm.4 porcijām vajadzēs
  • 1 sīpols
  • 500 g tomātu
  • 1 ķiploku daiviņa,1 ēd.k. tomātu pastas
  • Olīveļļa
  • 800 g tīrītu garneļu
  • Sāls,pipari,1 citrona sula
  • 3 ēd.k. miltu.100 g sviesta
  • Pa 2 ēd.k. kaperu un sasmalcinātu pētersīļu
  • 1 marinēts gurķis

Pagatavošana

50 min.
  1. Sīpolu un ķiploku sasmalcina,tomātus nomizo un sagriež kubiņos.Pannā sakarsē 2 ēd.k.eļļas un apcep sīpolus un ķiplokus,pievieno tomātus,tomātu pastu un sautē 10 min,sāla,piparo.Gareles apvārta miltos un apm.4 min.apcep eļļā un noliek siltā vietā.Sviestā sautē pētersīļus.Garneles pārber ar kaperiem un smalcinātu marinēto gurķi.Pārlej ar tomātu mērci,citronu sulu un sautētiem sviestā zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni