Sākums > Receptes > Salāti

Tunča salāti "Bruņurupucis"

2005. gada 10. aprīlis
Foto: Ilona Grauda
Pagatavošana
20 min
1. Salāti tiek taisīti slāņos, sākumā sasmalcina olu baltumus, kārto kā pirmo kārtu. Pārsmēre nedaudz majonēzi.
2. Tālāk ar dakšiņu samīca tunci un kārto nākamajā kārtā. Atkal nedaudz majonēze.
3. Smalki sakapā sīpolus, pārkaisa, pa virsu majonēze.
4. Tam visam seko ābols - sarīvēts uz rupjākas rīves, likts nākošajā kārtā.
5. Pirmspēdējā kārta - rītvēts siers, majonēze.
6. Pēdējā kārta - sasmalcināti olu dzeltenumi, pārlieti ar majonēzi.
7. Noslēgumā pārber visu ar sasmalcinātiem valriekstiem.

Labu apetīti!
Uz augšu