Šokolādes mīlas lodītes

3 1

Sastāvdaļas

  • 90 g šokolādes
  • 30 g brūnā cukura
  • 90 g medus
  • Apm 220-250g miltu
  • Šķipsniņu rīvēta muskatrieksta
  • Šķipsniņu kanēļa
  • 1 tējk (5ml) malta ingvera
  • 1 tējk (5ml) dzeramās sodas
  • 1 ēdk (15ml) silta ūdens
  • 15 g sakapāta vai iecukurota ingvera
  • 15 g sasmalcinātu ciedru riekstu

Pagatavošana

1 min.
  1. Ielieciet katliņā šokolādi,brīno cukuru un medu un karsējiet uz lēnas uguns,līdz saturs būs izkusis.
  2. Tad ieberiet bļodā miltus,pievienojiet muskatriekstus,kanēli un malto ingveru.Pievienojiet ar siltu ūdeni sajauktu sodu,kausētās šokolādes maisījumu,ingvera gabaliņus un ciedru riekstus.
  3. Labi samaisiet un izveidojiet aptuveni 24 mazas lodītes.
  4. Lieciet uz ietaukotas pannas,atstājot vietu kur tām izplēsties.Cepiet 180'C temperatūrā 15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti