Sākums > Receptes > Uzkodas

Cūkgaļa adžikas marinādē

2006. gada 3. februāris
Foto: Kate Tereza
Pagatavošana
1 min
1. Marinādes sastāvdaļas saujaucam, un rūpīgi iemasējam gaļā (kādas 3 - 5 minūtes cītīgas spaidīšanas, domājot labas domas:))) , liekam ledusskapī marinēties uz nakti vai vēl labāk uz 24 stundām. Tad ņemam ārā no ledusskapja un uz 30 min. atstājam istabas temperatūrā. Tad ietinam gaļu ar atlikušo marinādi folijā un liekam sakarsētā cepeškrāsnī cepties kamēr gatavs. Principā cepšanas ilgums atkarīgs no gaļas gabala lieluma un veida - attiecīgi fileja īsāku laiku kā karbonāde. Kad gatavs, nu aptuveni pēc stundas varbūt drusku mazāk, tad ņemam ārā no cepeškrāsns un netaisot vaļā foliju atdzesējam. Liekam atkal ledusskapī un nākamjā dienā var ēst kā auksto gaļas uzkodu, griežot šķēlēs.
Uz augšu