Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas kājas ar puraviem

2006. gada 3. februāris
Foto: Kate Tereza
Pagatavošana
1 min
1. Tātad sajaucam visas marinādes sastāvdaļas (daudzums atakrīgs no gaļas daudzuma, proporcijas arī uz aci). Lūk tad ar šo pļuru apsmērējam visatas šķiņķus un liekam traukā, kuru liekam ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 2 stundām, ik pa laikam apgrozam.
2. No alumīnija folijas nogriežam tik gabalus, cik vistas šķiņku, uz katra gabala sagriežam pa vienam purava kātam smalki, liekam virsū vistu, uzlejam atlikušo marinādi, aizevarm kā konvertu. Liekam karstā cepeškrāsni un cepam kādas 20 min. tad atveram konvertus un ļaujam vēl 10 - 15 minūtes pacepties. Pasniedzam vai nu ar zaļajiem salātiem ar eļļas citronu mērci vai ar basmati rīsiem. A možno i to i drugoje:))
Uz augšu