Biezeņa zupa "parmantjē"

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 500 g kartupeļu
  • 100 g sīpolu
  • 500 g vistas buljona
  • Sāls
  • 1 lauru lapa
  • Maltie pipari
  • 1 olas dzeltenums
  • 200 g putukrējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā izkausē sviestu, ieliek gabaliņos sagrieztus kartupeļus, sagrieztus sīpolus, nosedz ar vāku un, periodiski apmaisot, sautē. Kad sīpoli kļūst zeltaini brūni, pievieno buljonu, sāli, lauru lapu, piparus un vāra uz lēnas uguns gatavu. Tad izņem lauru lapu un dārzeņus izberž caur sietu. Iegūto biezeni liek katlā ar buljonu, pielej putukrējumu, kas skults ar olas dzeltenumu, uzvāra, pieliek sāli un piparus pēc garšas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas