Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar baziliku

2006. gada 31. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Nomizo katupeļus. Sagriež vidēji plānās daiviņās. Saliek bļodā, pārlej ar nedaudz eļļas. Samaisa tā, lai visi kartupeļi būtu apmērcēti eļļā un spīdīgi.
2. Pārber ar kartupeļu garšvielu vai sāli, samaisa.
3. Panu izklāj ar cepamo papīru (lai nepiedeg). Liek kartupeļus pannā. Izlīdzina. Pārber ar kaltētu baziliku.
4. Liek 200-250 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 25 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs no tā, cik biezas/plānas ir kartupeļu šķēlītes.
5. Gatavus kartupeļus pasniedz ar svaigām bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu