Cepeškrāsnī cepti kartupeļi ar baziliku

5 1

Sastāvdaļas

  • Katupeļi
  • Katupeļu garšviela vai sāls
  • Eļļa
  • Baziliks

Pagatavošana

15 min.
  1. Nomizo katupeļus. Sagriež vidēji plānās daiviņās. Saliek bļodā, pārlej ar nedaudz eļļas. Samaisa tā, lai visi kartupeļi būtu apmērcēti eļļā un spīdīgi. Pārber ar kartupeļu garšvielu vai sāli, samaisa. Panu izklāj ar cepamo papīru (lai nepiedeg). Liek kartupeļus pannā. Izlīdzina. Pārber ar baziliku. Liek 200-250 grādos sakarsētā cepeškrāsnī un cep aptuveni 15 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs no tā, cik biezas/plānas ir kartupeļu šķēlītes.
  2. Reizēm, kad kartupeļi gandrīz jau gatavi, var pavilkt pannu ārā un uzmest kartupeļiem pa virsu pāris mednieku desiņas vai kāpostu desiņas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni