Ceptas aknas vecmāmiņas gaumē

4 1
Ceptas aknas vecmāmiņas gaumē
Foto: Depositphotos.com
Lai akna garšotu riktīgi senā gaumē, sāli nežēlo, bet pārsālīt tomēr nevajag. Pemēģiniet, man tā liekas visgaršīgāk.

Sastāvdaļas

  • 500 g cūku aku
  • 100 ml saldā krējuma
  • Milti pēc vajadzības
  • Pipari
  • Sāls
  • Sviests

Pagatavošana

40 min.
  1. Aknas sagriež pabiezās strēmelītēs. Apkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Pannā kārtīgi uzkarsē sviestu. Aknas apvārta miltos un liek cepties uz pannas bez vāka.
  3. Kad viena puse gatava, apgriež uz otru. Cep līdz glītam brūnumam.
  4. Kad visi gabaliņi sacepti, liek visu atpakaļ pannā, pārlej ar saldo krējumu, papildina vēl ar sāli un sutina 15-20 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Kad visi gabaliņi sacepti, liek visu atpakaļ pannā, pārlej a...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

bete 2009. gada 5. jūlijs 01:01
paldies par recepti.Tiešām labas akniņas sanāca.Katik znots ēstu,a viņš man kaprīzs pavārs.
bete 2009. gada 5. jūlijs 00:59
paldies par recepti.Tiešām labas akniņas sanāca.Katik znots ēstu,a viņš man kaprīzs pavārs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni