Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Asarītis vēžu gaumē

2006. gada 30. janvāris
Foto: Agris
Pagatavošana
1 min
1. Ņem mikro asarīšus ko pārstiepis mājās vīrs,
2. notīra un izņem iekšas,
3. ieliek vēderā dillītes, tik lai nekrīt ārā,
4. apvārta miltos no abām pusēm un liek uz sakarsētas pannas,
5. apkaisa ar sāli un cep uz palielas liesmas eļļā, līdz tie paliek zeltaini brūni no cepamās puses,
6. tad apgriež uz otru pusi un apkaisa uzreiz ar sāli, cep līdz tie atkl paliek zeltaini brūni,
7. Garša nedaudz atgādina vasaru, vārītu vēžu gaļu (nedaudz) un vakarā ar draugiem, ar alu pēc copes...
Uz augšu