Zemnieku borščs

5 1

Sastāvdaļas

  • 1.4 Liellopa stilba kauls ar gaļu,apm.1,4 kg
  • 1 neliela kāpostgalva
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • Drusku diļļu un pētersīļu zaļumu
  • 6 vārītas bietes,apm.1 kg
  • 60 g sviesta
  • 1 tējk.cukura
  • 3 ēd.k. sarkanvīna etiķa
  • 1 citrona sula

Pagatavošana

1 min.
  1. uzvāra gaļu sālsūdenī un turpina vārīt uz lēnas uguns,pa brīdim nosmeļot putas,3-4 stundas,līdz gaļa mīksta.Kāpostu smalki sagriež.Kubiciņos-burkānus un sīpolus,zaļumus sakapā,bietes sarīvē.Lielā katlā izkausē sviestu un pievieno burkānus un sīpolus,sautē 5 min.,līdz mīksti.Pievieno kāpostus,bietes,buljonu un cukuru,turpina vārīt uz lēnas uguns 45 min.Atdala no kauliem gaļu un ieliek zupā.Pievieno zaļumus,etiķi un citrona sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas