Sākums > Receptes > Zupas

Aukstā gvakamoles zupa

2006. gada 26. janvāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
75 min
1. Griež laimus uz pusēm un izspiež sulu.
2. Sagatavo avokado, mīkstumus liek nemetāliskā traukā, pievieno laimu sulu un buljonu, sablenderē.
3. Pieliek krējumu, tekilu, Tabasko mērci un nedaudz sakuļ, nogaršo, ja nepieciešams liek vēl laima sulu, Tabasko un sāli.
4. Uzliek traukam vāciņu un liek ledusskapī vismaz uz stundu.
5. Sagriež kubiciņos tomātus un rupji sagriež koriandru.
6. Garšo atdzisušo zupu. Ja zupa šķiet pārāk bieza, pielej vēl buljonu, nogaršo.
7. Pasniedzot virsū liek sagrieztos tomātus un koriandru.
8. Pasniedz ar tortillu grauzdiņiem. Lai uzlabotu tortillu garšu, es sarīvēju Čedaras sieru,sagriežu mazos gabaliņos sarkanos piparus,puravus. Lieku uz plāts tortillas, pārkaisu ar sieru,pipariem un puraviem, grillēju tuvu karstuma avotam, līdz siers izkusis un izveidojis burbuļus.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu