1. Ananāsu škidrumu nolejam, visus auļus nomizojam,sagŗiežam ne parāk lielos gabalos to, ko var sagriezt:)), ieliekam skaistā lielā traukā, pieberam riekstus.
2. Mērce: citrona sulai pievienojam medu, pielejam alkoholu ( šoreiz nedarbojas princips, jo vairāk, jo labāk, teiksim 4 - 5 ēdamkarotes būs gana), pierīvējam nedaudz citrona vai/un apelsīna miziņu, kardamona pākstis atveram, izņemam sēklas, saberžam, pievienojam mērcei, ja gribam tad nedaudz var pieliet ananāsu škidrumu, bet principā nevajag. šo mērci lejam virsū augļiem, liekam ledusskapī vismaz uz 2 stundām. Var bez nekā:))var lietot kopā ar saldējumu, bet tad labāk piena vai plombīra vai vaniļas, vārdu sako,t ar neitrālu garšu. Var ar putukrējumu ne pārāk saldu.
3. P.S. Kardamona pākstis var nopirkt Nesse Baltija veikalā uz Bŗivības ielas pie Teikas