Želejas torte

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg biezpiens
  • 200 g sviets
  • 5 olas
  • 1 glāze ievārījums (ieteicams skābāks)
  • 400 g želejas konfektes (dzeltenās)
  • 50 g želantīns
  • Nedaudz sulu un kompota augļus

Pagatavošana

1 min.
  1. Želantīnu uzbriedina 2 gl. ūdens (apm. 40 min.)
  2. kārta: 5 olas dzeltenumus samaisa ar sviestu, pakāpeniski liek klāt biezpienu un sagrieztas želejas konfektes un visu laiku maisa. Uzbriedināto želantīnu uzsilda-1 gl. no želantīna ielej šajā masā un samaisa. ½ no masas liek tortes formā un dzesē (apm. 10-15 min.)
  3. kārta:Atlikušajai masai pievieno apm. 2-3ēdamk. kakao pulveri samaisītu ar cukuru un visu samaisa un liek 1. kārtai virsū un dzesē.
  4. kārta: Litra burkā puto 5 olu baltumus ar 1 gl. ievārījuma un¾ glāzes izkausēta želantīna, puto kamēr apmēram burka ir pilna. Lej 2. kārtai virsū un dzesē.
  5. kārta: Augļus kārto uz 3. kārtas un pārlej ar kādu sulu, kurai pievienots atlikušais izkausētais želantīns.

Komentāri

noone 2014. gada 17. augusts 09:45
Dem copyrights do da apple
Zanna 2012. gada 15. oktobris 12:08
viss ir uzrakstits biku sarezgiti - par to zelantinu!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti