"japāņu ierindnieks"

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes rīsu
  • 5 glāzes ūdens vai piena
  • 3 olas
  • 1 ēd.k. cukura
  • ½ ēd.k.sāls
  • 0.5 glāzes rīvmaizes
  • 4 ēd.k. sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāram vijīgu rīsu putru,viegli atdzesējam,liekam klāt cukuru,olas un nekavējoties taisām kotletītes(no aukstas putras kotletītes veidojas slikti un pie cepšanas drūp)Apvārtam rīvmaizē,cepam līdz zeltainai garoziņai un vēl 4-5 min. cepeškrāsnī.Pasniedz ar sēņu mērci.( var arī ar saldu augļu-ogu mērci)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni