Sākums > Receptes > Salāti

Jauno biešu salāti ar fetas sieru

2005. gada 13. aprīlis
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
20 min
1. Bietēm atdala lapas. Pašas biešu galviņas novāra, līdz tās ir gatavas, taču ne pārāk mīkstas.
2. Lapas kārtīgi nomazgā.
3. Biešu galviņas sagriež ripiņās.
4. Visu liek lielā traukā, pieber saulespuķu sēkliņas, ja vēlās pievieno sagrieztas pētersīļu lapas.
5. Pārlej ar nedaudz olīveļļas un izspiež pusi svaiga citrona. Samaisa! Pievieno sāli pēc garšas.
6. Kārto trauka un pa virsu uzliek fetas siera gabaliņus. Sieru neiemaisa traukā, lai tas neizjuktu.
7. Labu apetīti!
Uz augšu