Grieķu mērce

4 1

Sastāvdaļas

  • Šo biezo mērci var smērēt uz maizes,tajā var mērcēt čipšus un dārzeņus vai pildīt to tomātos
  • 4 šķēles baltmaizes
  • Ūdens
  • 300 gr mencu ikru
  • 100 gr olīveļļas
  • 2 ēd. karotes smalki sarīvēta sīpola
  • 2 saberztas ķiploka daiviņas
  • 1 -2 ēd.citrona sulas,sāls,melnie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Nogriež maizei garozas,uz brīdi iemērc aukstā ūdenī,rūpīgi izspiež mitrumu.Maizes masu un mencu ikrus saputo vienmērīgā masā,turpinot putot,pievieno olīveļļu,iemaisa sīpolus,ķiplokus un citrona sulu.Pēc garšas liek sāli un piparus.
  2. Pasniedz ar melnajām olīvām,citrona daiviņām un baltmaizi.Var piedāvāt arī alu vai sauso vīnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas