Čigānu mērce

5 1

Sastāvdaļas

  • 6 ēd.karotesketčupa
  • 2 ēd karotes sinepju
  • 4 ēd.karotes olīveļļas
  • 1 siļķu fileja
  • 1 sīpols
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 ķiploka daiviņa
  • Lociņi, pētersīļu zaļumi,sāls,cukurs,½ citrona sulas

Pagatavošana

20 min.
  1. Ketčupu sajauc ar sinepēm un eļļu,smalki sagrieztu siļķi,sīpolu,gurķi un zaļumiem.Pievieno rīvētu ķiploku,sāli,cukuru un citrona sulu.Pasniedz pie aukstām gaļas uzkodām.

Komentāri

Rustams Hmeļinskis 2010. gada 20. septembris 17:49
man nav komentāru

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni