Dārzeņu un gaļas sautējums

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g medījuma (mežacūka)
  • 5 gb vidēji kartupeļi
  • 2 gb vidēji burkāni
  • 1 gb pavisam neliels kāposts
  • 2 gb paprika (sarkana un dzeltena dažādībai)
  • 1 gb neliels baklažāns
  • 1 gb ķiploks
  • Zaļie zirnīši (var konservētus no bundžiņas, var saldētus)
  • Sāls, pipari, garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Medījumu sagriež gabaliņos (4x4cm), apcep brūnus. Liek ātrvārāmajā katlā (ja nav tad pīlē) aplej ar ūdeni sāk sautēt, kamēr sagatavojas dārzeņi.
  2. Dārzeņu snomazgā, notīra, sagriež gabaliņos (līdzīgi kā gaļu) un katru apcep. Kārto katlā (vai pīlē) kopā ar garšvielām un zirnīšīem.
  3. Sautē ātrvārāmajā katlā vismaz 1stundu.
  4. Ja ēdiens tiek gatavots pīlē - tad trauku li8ek cepeškrāsnī un cep vidēji 180 grādu temp. apmēram 1.5 st.

Komentāri

Inga 2009. gada 19. oktobris 10:57
Iznaaca loti garsiigs sauteejums.,tikai es liku alna galu un baklazaana vietaa kabaci.Paldies par kolosaalo recepti,iesaku pameeginaat.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni