Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļiņa ar odziņu ;)

2006. gada 15. janvāris
Foto: Daumants Bērziņš
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sagriežam strēmelītēs, pasālam, piepiparojam nedaudz, apvārtam miltiņos,liekam pannā kurā ir uzkarsēta nedaudz sviesta/eļļas un apcepinam uz vidējas uguns apm. 5 minūtes. Katliņā pa to laiku izkausējam sviestu, pieliekam smalcinātu sīpolu un apcepinam līdz sīpols zeltains. Apcepināto gaļu kopā ar buljonu un vīnu metam katliņā , vēlreiz drusku piesālam, uzliekam katliņam vāku un uz vidējas uguns apmēram 45 minūtes sautējam (līdz kamēr gaļa mīksta). Pa to laiku gatavojam mērcīti- dzērvenes nomazgājam , izspiežam apelsīnam sulu , atsevišķā kastrolītī uzsildam atlikušo sviestiņu, metam tur iekšā dzērvenes, medu un lejam klāt sulu un pasautējam apm. 10. -15. min. Gaļa jau ir gatava, jejam klāt jauno mērcīti un pasautējam vēl 2-5 minūtes.
Uz augšu