Karstā tomātu biezzupa ar baziliku

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Recepte paredzēta vienai personai
  • Viens savā sulā konservēts tomāts (var ņemt arī parastu tomātu, tikai vispirms jāatbrīvo no miziņas)
  • Pusglāze tomātu sulas (arī pēc izvēles - var ņemt to sulu, kurā glabājies tomāts, vai arī paku sulu)
  • Divas ēdamkarotes saldā krējuma
  • Kārtīga šķipsna kaltēta bazilika
  • Nedaudz sāls, kriksis smaltu melno piparu
  • Viena sasmalcināta (vai izspiesta caur ķiploku spiedi) ķiploku daiva

Pagatavošana

5 min.
  1. Visas šīs sastāvdaļas liek blenderī, kuļ vienu minūti
  2. Blendera saturu lej mazā katliņā un silda, līdz zupa sāk mest burbuļus
  3. Lej šķīvī, rotā ar pētersīļa lapiņu - labu apetīti!

Komentāri

Sendija 2011. gada 14. februāris 16:47
Zupiņa sanāk vienkārši debešķīga. :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas