Pildīta sarkanā paprika

5 1

Sastāvdaļas

  • Sarkanā paprika ( daudzums pēc izvēles)
  • Malta gaļa (pildīšanai paprikā)pēc paprikas daudzuma
  • Ķiploki 4.daiviņas
  • Garšvielas pēc patikas,izvēles
  • Tomātu kečups vai krējums

Pagatavošana

45 min.
  1. Kamēr gatavo pildīto papriku, uzliek katliņā vārīt ūdeni, daudzums, atkarīgs no paprikas augstuma, tas nedrīks būt pardaudz,lai neapskalotu papriku.
  2. Maltai gaļai pievieno saspiestas ķiploka daiviņas, daiviņu skaits svārstās atkarībā no gaļas daudzuma, nedrīks arī būt par daudz.
  3. Ja ir vēlme pievieno arī gaļai garšvielas.
  4. Paprikai izgriež augšu, tā lai paliek tāda, kā krūzīte ar augšu vaļā. Izņem sēklas un pilda iekšā malto gaļu.
  5. Liek katlā vienu otram blakus,lai ūdens neapskalo augšējo, vaļējo daļu,tad gaļa paprikā būs ūdeņaina.
  6. Vāra apmēram 30-45 min. uz vidējas uguns.
  7. Kad gatavs'paredzēts lietot ar kečupu vai krējumu, bet ja ir vēlme var arī ar mērci.
  8. Lai labi garšo!:)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni