Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīta sarkanā paprika

2006. gada 12. janvāris
Foto: Gunita, Svikla
Pagatavošana
45 min
1. Kamēr gatavo pildīto papriku, uzliek katliņā vārīt ūdeni, daudzums, atkarīgs no paprikas augstuma, tas nedrīks būt pardaudz,lai neapskalotu papriku.
2. Maltai gaļai pievieno saspiestas ķiploka daiviņas, daiviņu skaits svārstās atkarībā no gaļas daudzuma, nedrīks arī būt par daudz.
3. Ja ir vēlme pievieno arī gaļai garšvielas.
4. Paprikai izgriež augšu, tā lai paliek tāda, kā krūzīte ar augšu vaļā. Izņem sēklas un pilda iekšā malto gaļu.
5. Liek katlā vienu otram blakus,lai ūdens neapskalo augšējo, vaļējo daļu,tad gaļa paprikā būs ūdeņaina.
6. Vāra apmēram 30-45 min. uz vidējas uguns.
7. Kad gatavs'paredzēts lietot ar kečupu vai krējumu, bet ja ir vēlme var arī ar mērci.
8. Lai labi garšo!:)
Uz augšu