Biezpiena cepumi ar kanēli un cukuru

4 1

Sastāvdaļas

  • Gr. biezpiena,200.gr. margarīna, 2 gl. milti. Mazliet sāls, 1.tēj.k. zodā un 1.ēdam.k. citrona sulas

Pagatavošana

120 min.
  1. Biespienu samaļ vai sasmalcina un saberž ar margarīnu, pievieno klāt sāli un daļu miltus, pieliek klāt zodā kurš sajaukts ar citrona sulu un atlikušos miltus. Visu kārtīgi samīca līzd mīkla veļas pikucī. Nodiek uz 30 min. mīklai atpūsties. Tad izdulē 5 mm biezumā un sagriež strēmelītēs. Virsu iemērc cukurā kurš sajaukts ar kanēli. Cep 220C 14-16 min.

Komentāri

Inga Kluša 2009. gada 30. jūnijs 12:58
Vai mīklu atpūsties uz tām 30 min liek vēsumā, t.i., ledusskapī?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti