Bifšteks

5 1

Sastāvdaļas

  • 160 g liellopu gaļas
  • 10 g sviesta
  • 15 g mārutku
  • Sāls, pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu filejas resno galu sagriež 1,5-2cm biezās šķēlēs, pārkaisa sāli, piparus, liek uz pannas sakarsētā sviestā un cep no abām pusēm brūnu, lai bifšteka vidū paliktu sārts (ja vēlas , var cept arī, līdz tas gatavs). Pēc cepšanas grezno ar sakasītiem mārrutkiem, zaļumiem. pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un dārzājiem...

Komentāri

Roderiks 2015. gada 28. jūlijs 12:59
Ļoti gardi izklausās....
eriks 2011. gada 16. janvāris 11:49
loti garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni