Konjaka lasis

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 laša filejas apm.1,5 kg
  • 2 tējkarotes ruji maltu melno piparu
  • 1 ēd.karote rosē piparu
  • 4 ēd.karotes jūras sāls
  • 1 tējk.cukura
  • Liels diļļu saišķis
  • 6 ēd.karotes konjaka

Pagatavošana

1 min.
  1. vienam filejas gabalam uzkaisa apm.pusi piparu,sāls,cukura.otram sasmalcinātas dilles,saliek filejas kopā tā,lai garšvielas paliktu vidū un vienas filejas biezākā mala būtu otra gabala plānākās malas.uzkaisa atlikušās garšvielas.ieliek lasi polietilēna maisiņā,izspiež gaisu un aizsien.ieliek uz divām diennaktīm ledusskapī,vairākas reizes pagroza,lai vienmērīgi iesālās.noslauka no filejas dilles,sagriež plānās šķēlītēs,pirms pasniegšanas aprasina ar konjaku,rotā ar dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas