Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Veģetārā strūdele

2006. gada 6. janvāris
Foto: VINETA ŽAMOIDIKA
Pagatavošana
60 min
1. Visus dārzeņus notīra un smalki sarīvē. Uzkarsētā eļļā apcep līdz pusgatavībai
2. Pievieno sāli un piparus,citronu sulu.
3. Saceptajiem dārzeņiem ļauj atdzist.
4. Masai pievieno olas, sarīvētu sieru un rīvmaizi,visu samaisa.
5. Izrullē kārtaino mīklu garenā formā ,uz
6. tās vienmērīgi izklāj pildījumu.No vienas
7. malas sākot rūpīgi satin ruletē, liek uz cepešpannas pārsmērē ar olu un cep gatavu,jau iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī
8. 220*.
9. Pasniedz karstu ar svaigiem salātiem,un garšaugu mērci.
Uz augšu