"trauslais abolu pirags"

3 1

Sastāvdaļas

  • 250gr.sviesta vai margarina
  • 3glazes miltu
  • 4 olas
  • 2pac.vanilijas cukura
  • 1.5 tej.karotes cepama pulvera
  • 1.5kg. abolu(var likt ari mazak)
  • cukurs
  • kanels

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltus iztrit ar margarinu,iejaukt cepamo pulveri,1 pac.vanilijas cukuru un olas dzeltenumus.
  2. Milku labi izmicit un uz 30 min, ielikt leduskapi.
  3. Abolus nomizot,sarivet un labi sajaukt ar 1pacinu vanilijas cukuru,kaneli+cukuru.
  4. ¾ miklas iklat uz ar taukiem ieziestas plats,salikt uz virsu aboulu masu,saklapetus obas baltumus un atlikuso miklu uzrivat uz virsu(ka butu vieglak rivet uz kadu stundu ielikt saldetava ka sasaltu)
  5. Piragu cept 200-220 gradu cepeskrasni.
  6. Uz virsu apkaisit ar cukura pulveri.
  7. Lai labi garso!!!!

Komentāri

Rasa 2010. gada 7. februāris 20:03
Tiesham perfekts abolu pirags!!! Mums jau ta ir ka tradicija gandriz katru svetdienu cept...:)
agate martusevica 2009. gada 29. augusts 20:43
nama

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize