Valriekstu vasaras torte

2006. gada 3. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Sajauc karupeļu, kviešu miltus un cepamo pulveri,vai pareizāk iesijā visas šīs sastāvdaļas lielā bļodā un pievieno samaltos valriekstus.
2. Citā traukā saputo olas, cukuru un vaniļas esenci biezā massā un pievieno miltu maisījumam un visu samaisi. Tad pārlej labi ar sviestu iesmēretu tortes veidni(22 cm diametrā)un liec cepties 175C cepeskrašni kādas 45-50 minūtes un pēc izņemšanas no cepeškrāsns atstāj formā, lai atdziest.Kad torte atdzisusi izņem no formas un garnē ar 1.5 dl saputotu putukrējumu un augļiem pēc paša vēlēšanās.
Uz augšu