Sākums > Receptes > Deserti

Saldo pirkstiņu balle

2006. gada 3. janvāris
Foto: Maija Strode
Pagatavošana
40 min
1. Vīnogas sadala pavienai. Bumbierus,ābolus sagriež šķēlītēs. Mandarīnus sadala daiviņās.
2. Banānus nomizo un sagriež ripiņās.
3. Augļus sakarto uz lieliem šķīvjiem uz zema galdiņa.
4. Saputo vaniljas cukuru, 2 ēd k cukura, 250 ml salda krējuma un 1 pac stindzinātaja un ieliek vienā skaistā bļodiņā.
5. Saputo kakao, 2 ēd k cukura, 250 ml salda krējuma un 1 pac stindzinātaja un ieliek otrā skaistā bļodiņā.
6. Saputo tikko izspiestu granāta sulu, 2 ēd k cukura, 250 ml salda krējuma un 1 pac stindzinātaja un ieliek trešajā skaistā bļodiņā.
7. Bļodiņas liek galda vidū. Visi iet apkārt, ēd augļus pamērcējot putukrējumā.
8. Pirms ēšanas bērni nomazgā rokas, un nekādas dakšiņas vai irbulīšus nevajag dot, lai viens otru nesabaksta.
Uz augšu