Arisdorfas lotosa lapiņas

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 gmiltu
  • 350 g cukura
  • 250 g margaīna
  • 1 tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote sodas
  • 2 olas
  • 250 g notīrītu saldo mandeļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru. Mandeles mazliet apbrūnina un samaļ, sajauc ar cukuru un sviestu, pēc tam ar miltiem un sodu, ātri samīca mīklu, izrullē 3-4mm biezu plāksni, satin ruletē un noliek uz 1-2 stundām aukstumā. Pēc tam izņem, griež plānās šķēlītēs un cep uz mazas liesmiņas cepeškrāsnī 5-8 minūtes. Katru cepumiņu grezno ar izkausētas šokolādes pilieniņu vai marmelādes gabaliņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti