Gaļa jūrnieku gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles liellopu filejas
  • 3 lieli sīpoli
  • 600 g kartupeļu
  • 80 g smalki sagriezta speķa
  • 2 glāzes gaļas buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Sinepes
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu izdauza no abām pusēm, apziež ar sinepēm un apcep eļļā. Katliņā izkausē speķi, pieliek nomizotus šķēlēs sagrieztus kartupeļus, lielās šķēlēs sagrieztus sīpolus, virsū liek apceptās gaļas sķēles. Katrai kārtai uzber mazliet sāls un piparu. Pārlej ar buljonu, uzliek vāku un sautē cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni