Drēzdenes torte

2006. gada 3. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Ātri iejauc mīklu un noliek uz pussutndu aukstumā. Pēc tam izveltnē, liek tortes formā,stipri paceļot mīklas malas. Sviestu saputo ar cukuru, pieliek olas un beigās pieber miltus, sāli, pievieno citronu sulu un miziņu, pielej rumu, pieliek samaltas rūgtās mandeles. Pienu uzsilda bet neuzvāra. Formu ar mīklu liek cepeškrāsnī un cep 10-15 minūtes. Sagatavotajam maisījumam pielej siltu pienu, visu sajauc ar mikseri 2-3 minūtes, līdz masa kļūst bieza. Nekavējoties lej uz pusizceptas mīklas kārtas, liek cepeškrāsnī un cep aptuveni 30 minūtes, kamēr tortes virspuse izcepusies brūna.
Uz augšu