Īstais marcipāns

3 1

Sastāvdaļas

  • 125 g mandeļu
  • 3 lidz 5 rugtās mandeles
  • 125 g pūdercukura
  • 1 ēd.k. citrona sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mandeles noplaucē ar karstu ūdeni, noloba un labi nosusina. Kad mandeles pilnīgi atdzisušas, tās divas reizes samaļ kafijas dzirnaviņās.Pievieno izsijātu pūdercukuru un samaļ vēl divas reizes. Pec tam rūpigi iestrādā citronu sulu.

Komentāri

Līga 2012. gada 27. jūnijs 12:43
iespējams tās rūgtās varētu būt kārtīgi brūnas sagrauzdētas
Nezinīte 2011. gada 28. novembris 20:52
Kas ir tās rūgtās mandeles?
Viņas obligāti jāpievieno?
Kur tādas vispār var dabūt Latvijā?
Juris 2011. gada 14. jūlijs 17:52
Hmmmmmmm.........
Vēl var arī pievienot krāsvielas kā dekorācijas:D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti