Amerikāņu pica

3 1

Sastāvdaļas

  • Picas pamatnes (4 gab. - četrstūrainas, tās, kas ir pārdošanā saldētas)
  • Majonēze 6 ēd.karotes
  • Kečups (labas kvalitātes) vai tomātu mērce
  • Svaigs tomāts 1 gab
  • Svaiga paprika ½
  • Svaigi šampinjoni 150g
  • Šķiņķis un salami desa 300g
  • Melās olīves
  • Oregano
  • Siers 2 veidu (vienam jābūt, kas labi kūst, bet otrajam, kuram ir stiprs aromāts) 300g
  • Olīveļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek piccas pamatnes (vienu pie otras - pēc izmēra ja ir standarta plāts - 4 pamatnes kā reiz aizņem visu formu).
  2. Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).
  3. Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, tomātus, papriku) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos.
  4. Visu pārkaisa ar oregano un olīvām.
  5. Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz piccas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti