Amerikāņu pica

2006. gada 3. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek piccas pamatnes (vienu pie otras - pēc izmēra ja ir standarta plāts - 4 pamatnes kā reiz aizņem visu formu).
2. Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).
3. Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, tomātus, papriku) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos.
4. Visu pārkaisa ar oregano un olīvām.
5. Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz piccas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis.
Uz augšu