Vēršacs

3 1
Vēršacs
Foto: PantherMedia/ScanPix

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 2 -3 olas
  • 20 g sviesta vai tauku
  • Sāls

Pagatavošana

8 min.
  1. Pannu uzkarsē, uzliek taukus vai sviestu.
  2. Kad panna spēcīgi sakarsusi uzsit olas.
  3. Olas sit pa vienai, kad olām parādās brūnas maliņas tad olas ir gatavas.
  4. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem vai citām piedevām.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

emilija 2012. gada 2. marts 19:39
forshi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis