Biezpienkūka ar persikiem

3 1
Biezpienkūka ar persikiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 100 g margarīna
  • 50 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • Pildījumam:
  • 3 olas
  • 300 g biezpiena
  • 4 ēd. k. skāba krējuma
  • 3 ēd. k. kukurūzas cietes
  • 30 g cukura
  • 5 konservēta persika pusītes

Pagatavošana

70 min.
  1. No margarīna, 50 g cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu un malas.
  2. Sakuļ olas ar 30 g cukura.
  3. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti.
  4. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 °C.
  5. Pamatni cep 10 minūtes.
  6. Tad uzlej biezpiena maisījumu un iespiež persiku pusītes un cep vēl 35 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Tad uzlej biezpiena maisījumu un iespiež persiku pusītes un...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Annija 2010. gada 20. augusts 19:12
Man ļoooti garšoja.... :)
Un galvenais- dikti vienkārši pagatavot :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize