Pildīti šampinjoni itāļu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g šampinjonu
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze kartupeļu biezeņa
  • 1 mazs skābēts gurķis
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Šampinjonus nomazgā, izgriež kātiņus un cepurītes sautē sviestā. Kātiņus smalki sagriež un arī izsautē, pēc tam sajauc ar kartupeļu biezeni, pipariem un sāli. Ar šo maisījumu piepilda sautētās šampinjonu cepurītes. Uz katras cepurītes uzliek pa gurķa šķēlītei.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni