Florenciešu spinātu zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 500 g spinātu
  • 1 sīpols 1 puravs
  • 1 l gaļas buljona
  • ½ glāzes saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote cietes
  • 2 tējkarotes sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus un puravus mazliet apcep, pielej buljonu un saldā krējumā iejauktu cieti, pieliek sagrieztus spinātus un vāra apmēram 5 minūtes. Tad izkāš, pieliek sviestu, olas dzeltenumu un garšvielas. Pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas