Briseles sēņu omlete

4 1

Sastāvdaļas

  • 250 g šampinjonu
  • 30 g sviesta
  • 3 olas
  • 100 g šķiņķa
  • 4 ēdamkarotes miltu
  • Mazliet gāzētā ūdens
  • Zaļumi
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes sagriež, sautē sviestā 5-10 minūtes kopā ar zaļumiem un garšvielām. Atsevišķi sakuļ olu baltumus, bet no olu dzeltenumiem, miltiem, gāzētā ūdens iejauc krējuma biezuma mīklu. Visu sajauc ar sēnēm un šķiņķi un cep lielā eļļas daudzumā. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi un cigoriņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis