Holandiešu seleriju zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g seleriju saknes
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sbviesta
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 1 l gaļas buljona
  • 1 olas dzeltenums
  • ½ glāzes krējuma
  • 80 g rīvēta siera
  • Sāls
  • Mazliet citrona sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Seleriju, notīra sarīvē uz sakņu rīves, smalki sagriež sīpolu un visu apcep sviestā, pēc tam pieber miltus, pasautē, pielej buljonu un visu vāra 10 minūtes. Tad noņem no uguns. Olu dzeltenumam piejauc krējumu un mazliet buljona un visu ielej zupā. Apkaisa ar sieru. Beigās pieber sāli un pievieno citronu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas