Bulgāru aukstā zupa ar gurķiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 l kefīra vai jogurta
  • ¼ l krējuma
  • 4 ēdamkarotes eļļas
  • 1 svaigs gurķis
  • 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
  • 3 daiviņas ķiploku
  • Pipari
  • Sāls
  • Saujiņa valriekstu kodolu

Pagatavošana

1 min.
  1. Jogurtu vai kefīru sakuļ ar krējumu, pieber piparus, sāli un smalki sagrieztus ķiplokus. Nepārtraukti maisot, pielej eļļu, pieliek smalki sagrieztu gurķi un dilles. Noliek aukstumā. Neilgi pirms pasniegšanas pievieno sasmalcinātus riekstus. Šo zupu var pasniegt arī ar ledus gabaliņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas