Andalūziešu zupa

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 l ūdens
  • 1 tējk. sāls
  • 1 dl burkānu gabaliņu
  • ½ seleriju gabaliņu
  • 2 ēd. k. sarkanās paprikas gabaliņu
  • 2 ēd. k. dzeltenās paprikas gabaliņu
  • 2 ēd. k. puravu ripiņu
  • 1 neliela ķiploka daiviņa
  • ½ ēd. k. kviešu miltu
  • ½ dl krējuma
  • 1 dl kartupeļu pārslu
  • 400 g vārītas vistas gaļas

Pagatavošana

1 min.
  1. Lej ūdeni katlā un liek vārīties. Pa to laiku sagriež gabaliņos dārzeņus. Burkānus un selerijas liek vārīties sāļā ūdenī 5 minūtes. Nākamos liek paprikas gabaliņus, puravu ripiņas, sasmalcinātu ķiploku un nelielā ūdens daudzumā iejauktus miltus. Vāra apmēram 10 minūtes.
  2. Beigās virumā liek krējumu, kartupeļu pārslas un mazos gabaliņos sagrieztu gaļu. Ļauj zupai uzvārīties, bet nevāra ilgāk. Noceļ katlu no plīts un pirms pasniegšanas ļauj brīdi ievilkties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas