Cepta liellopa gaļas fileja ar gailenēm

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa gaļas filejas
  • Sviests vai margarīns
  • Sasmalcināti pētersīļi
  • 1 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. melno piparu
  • 1 tējk. paprikas pulvera
  • 1-2 sīki sagrieztu sīpolu
  • 1 l gaileņu

Pagatavošana

40 min.
  1. Plānās šķēlītēs sagrieztu fileju apbrūnina taukvielā. Apceptajai gaļai pievieno garšvielas.
  2. Viegli apcep sīpolus un sēnes.
    Pasniedz karstu ar dārzeņu piedevām.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni