Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu un tomātu sacepums

2006. gada 2. janvāris
Foto: Diāna
Pagatavošana
1 min
1. Sīpolus nomizo, sakapā un apcep nelielā eļļas daudzumā. Apcep arī malto gaļu. Tomātus sagriež un kopā ar gaļas buljonu liek pannā. Pievieno garšvielas un sautē, kamēr gaļa gatava. Nomizo un sagriež šķēlītēs kartupeļus. Arī tos apbrūnina eļļā. iesmērē veidni ar taukiem. Veidnē liek vienu kārtu kartupeļu, gaļas maisījumu un atkal kartupeļus. Samaisa skābo krējumu vai jogurtu ar olām un miltiem. Pieliek sāli un lej veidnē. Uzkaisa sarīvētu sieru. Cep 200 grādos apmēram stundu.
Uz augšu