Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Salamis - zivju fileja grieķu gaumē

2006. gada 2. janvāris
Foto: Ina Fominova
Pagatavošana
1 min
1. Zivs filejas aprasina ar citronu sulu un apkaisa ar sāli. Uz pannas lej 1 karoti eļļas, apcep smalki sakapātus sīpolus un ķiplokus, tad uzliek zivis, pārlej ar vīnu un apkaisa ar zaļumiem. Uzliek vāku un sautē 10-15 minūtes. Papriku sagriež ripiņās, apcep atlikušajā eļļā, pēc 10 minūtēm pieliek nomizotus, daiviņās sagrieztus gurķus, pēc vēl 5 minūtēm tomātu pusītes. Pieber sāli, piparus. Kad dārzeņi gatavi, tos pārliek zivīm un visu kopā pasautē vēl 5 minūtes zem vāka uz mazas liesmas. Pasniedz ar baltmaizi vai vārītiem kartupeļiem.
Uz augšu