Šampinjonu pica

2005. gada 8. aprīlis
Foto: Zaiga Pulkstene
Pagatavošana
1 min
1. Miltus ieber bļodā. Sadrupinātu raugu iemaisa 3/4 glāzē remdena ūdens. Iemaisa 1 tējk. sāls un 1 1/2 ēdamk. eļļas un lej šo šķidrumu miltos. Samīca mīklu. Atstāj mīklu uz pusstundu apsegtu siltā vietā. Vēlreiz samīca un liek ar margarīnu ietaukotā cepamajā formā. Sasmalcinātus sīpolus un saspiestus ķiplokus apcep atlikušajā eļļā. Pievieno sagrieztus šampinjonus un apcep 5 minūtes. Pievieno garšvielas. Liek uz mīklas kopā ar strēmelēs sagrieztu šķiņķi. Apkaisa ar sieru un cep 30 min. apmēram 200 grādu t (krāsni iepriekš sakarsē).
Uz augšu