Lietuviešu smilšu mīklas pīrādziņi ar gaļu

5 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 350 g miltu
  • 160 g sviesta
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 200 g vārītas cūkgaļas
  • 200 g vārītas teļa vai liellopu gaļas
  • 1 daiviņa ķiploka
  • ½ sīpola
  • ½ glāzīte konjaka
  • Kapāti pētersiļi
  • Sāls
  • Mati melnie pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem, sviesta, olām un sāls samīca mīklu un noliek uz 1 stundu aukstumā. Gaļu samaļ. Smalki sagriež sīpolus, ķiplokus un mazliet apcep eļļā. Pēc tam piejauc pētersiļus, gaļu, konjaku, pieber piparus un sāli un labi izmaisa. Mīklu izveltnē,ar glāzi izspiež ripas, uz kurām liek pildījumu. Veido pīrādziņus un cep sakarsētā cepeškrāsnī 20-25 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti